ROCK TO THE RHYTHM AND BOP TO THE BEAT OF THE RADIO.

serotooonin.

Publicerad 2012-09-29 01:34:00 i Life,

Det här kan ju vara bland det perfektaste jag sett/hört någonsin.
 
 
Det faktum att jag kommer se dem i November... (se Blaine Harrison) oh my... Hur kan iprincip alla jag känner tycka att han inte direkt ser bra ut? Jag förstår verkligen inte. Om jag skulle bli ombedd att beskriva världens mest utseendemässiga perfekta person, så skulle jag välja honom.
 

fan.

Publicerad 2012-09-28 10:51:54 i Life,

Ja, såhär kan man se ut efter att ha gråtit i över 40 minuter. Idag kommer jag inte vilja göra någonting. FAN.

diamonds in the dark.

Publicerad 2012-09-27 21:25:00 i Life,

Ikväll skulle jag ha sett Peace, Jaws och Temples spela på the Barfly. Men med tanke på att jag är efterbliven och inte köpte biljetten den dagen jag hade planerat.... så var ju biljetterna självklart slut när jag skulle köpa. Jaja, I've seen them before och ska ju se Peace i Oktober så... Either way, idag var jag i Camden för att leta jobb på pubar, går runt en stund med Peace Delicious EP i lurarna. Vilka möter jag? FUCKING PEACE. Hahaha, det gjorde att min ångest jag gått runt med idag släppte en aning, blev så sjukt glad. Pratade dock inte med dem... det räckte att bara se dem.
 
Lite mer utförligt om giget igår då. Åkte till the garage där dom skulle spela och mötte upp Mark och hans kompisar. Var inte alls nervös... efter att ha druckit upp en hel flaska med nåt billigt vin, hahah jag är en sån social människa :))) Dom var jättetrevliga allihop och Mark var jättelätt att prata med. Inte så konstigt kanske med tanke på att vi har samma intressen och lyssnar på samma musik. Förbandet igår, som jag inte har en aning om vad dom hette... dom gillade jag inte alls. Det var nån tjej som sjöng och det lät inte alls bra. Som sagt så var The Charlatans jävligt bra, trots att jag bara hört ett par låtar. Sångaren verkade så jävla skön. Kom på efteråt (idag....för en timme sen..) att jag inte ens reflekterade över att trummisen från The Verve var på scenen. Alltså jag tror helt ärligt att jag inte ens såg honom, så misslyckat. Well, well. Här är några bilder.
 
Tim Burgess och hans coola hår.
 
Fick ett paket av pappa idag :)))
 
Lite charmigt pynt i vårt rum. Erkänn vi har en snygg lampa??
 

Utkast: Sep. 27, 2012

Publicerad 2012-09-27 12:42:24 i Life,

Vill bara sudda ut delar av gårdagen. Herregud. Känner mig verkligen som världens sämsta människa.... Var som sagt och såg The Charlatans, dom var riktigt bra. Men vafan höll jag på med. Alltså haha gud. Orkar inte ens förklara.

Fick den här också, lovely x

-

Publicerad 2012-09-26 19:07:14 i Life,

Ska snart iväg och se The Charlatans. Men eftersom jag är socialt efterbliven och nervös som ett jävla as tar jag mig en liten drink innan. Cheers.

Mumford & Sons

Publicerad 2012-09-25 19:52:44 i Gigs,

Idag har jag inte gjort mycket annat än att vänta på Mumford & Sons tillsammans med Lina och Sabrina. Dom gjorde en liten spelning inne på Rough Trade, tror inte att det annonserats så mycket om det. Det verkade mer vara en såndär sista minutenspelning, i söndagskväll gick dom ut med lite information om att dom skulle spela där, därför är det inte säkert att så många visste om det. Iofs så var det ju fullt inne på Rough Trade och alla wristbands var utdelade.

Hur som helst så var det så jävla bra!! De spelade bara 6 låtar, varav 3 var från nya skivan och 3 var från den förra. Det var så intimt, dom skämtade mycket, både med publiken och med varandra. Älskar såna spelningar. Tycker verkligen att det var sjukt mycket bättre än på peace & love i somras, trots att dom spelade så få låtar.



down in albion.

Publicerad 2012-09-24 11:40:00 i Life,

Pratade med pappa på skype igår. Efter en stund sa han: "idag är det väl ett år sen vi såg Peter Doherty?". Let's just say att jag blev ju en aning förvånad att han lagt det på minnet, imponerande. Tiden har gått så sjukt fort, känns som att det bara var någon månad sen vi var här och åkte tåg en timme för att ta oss in till London, där vi spenderade dagen med att shoppa, innan vi tog oss till Brixton för att se min gud. Längtar nästan tillbaka lite. Vore ju konstigt att säga att jag längtar tillbaka till London (med tanke på att jag är här nu....) men längtar lite efter att bara gå runt med pappa.

Trodde absolut inte att jag skulle sakna min familj såpass mycket som jag gör.... Tror det kan bero på att jag har förmycket tid att tänka på dagarna. Allting kommer bli mycket bättre såfort jag lyckats få ett jobb, och det hoppas jag händer snart.
 
 

the charlatans.

Publicerad 2012-09-22 22:49:20 i Life,

Just det, kommer få se dom här på onsdag:
 
Det kommer nog bli himla bra det där. Har även hört att trummisen från The Verve ska hoppa in och ersätta deras trummis under spelningen. Ganska coolt!

d-d-dance.

Publicerad 2012-09-22 22:43:00 i Life,

I höst kommer jag rocka London i den här snygga jackan!
(snälla ignorera att mitt hår ser helt gult ut... ignorera även hur snygg jag är. kan inte vara normal på bilder)

here comes a delivery.

Publicerad 2012-09-21 19:05:00 i Life,

När jag gick ner i eftermiddags så såg jag två gröna kuvert ligga vid dörren. Kände direkt igen handstilen, mamma <33. Hon hade gått och köpt två halsdukar och en mössa som hon skickat iväg hit. Blev så himla glad! Hade ingen aning om att hon köpt/skickat.
Där vid sidan ser man hur en av halsdukarna ser ut, svart med dödskallar, me like!

lead the way.

Publicerad 2012-09-21 11:56:41 i Life,

Igår bestämde jag mig efter många om och men för att gå på ett litet gig. Prioriterar hellre sånt, än att gå ut och ta en öl nånstans på en pub. Musik får mig att må bra, tillskillnad från öl.

Så jag åkte iväg till ett litet ställe på Pentonville Road för att se Beech. Tror det var 7e (?) spelningen jag varit på sen jag kom hit, men det var nog absolut den bästa. Det hade jag inte trott faktiskt, nu i efterhand ångrar jag ju verkligen inte att jag åkte dit!! Giget var "fuck the police"-style. Hahaha tyckte det var askul när Josh (sångaren) sa det....

Vet att jag har bloggat modellbilder på honom för ett tag sen. Och ja.. let's just say att efter att ha sett honom i verkligheten så står jag fast vid att han är en av världens snyggaste killar.

Träffade honom efter spelningen och småpratade lite. När jag sa vart jag kom ifrån så sa han "oh, Sweden? Cool. Come on, you need to meet the rest of the band." Så ja, då fick jag hälsa på dem och josh ba "she's from Sweden! heheh". Det var ju ganska så trevligt faktiskt... När jag hälsade på gitarristen så kollade vi lite konstigt på varandra i någon sekund och insåg sen att vi setts tidigare den dagen. Helt random igår på eftermiddagen så kom han fram till mig och frågade om jag rökte, för han behövde låna en tändare. Haha, så sjukt.

Ja, det är ju inte så lätt att se bra ut när man står jämte en modell, men vafan. Han är ju snygg iallafall :')

Utkast: Sep. 18, 2012

Publicerad 2012-09-18 19:51:08 i Life,

Idag är en dag då jag bara inte orkar. Någonting. Har ont i huvudet, vill bara sova. Vore helt ärligt skönt att sova i sin egna säng, i Sverige. Och få äta riktig jävla mat.

homebro.

Publicerad 2012-09-17 16:33:53 i Life,

Gårdagen började på Columbia road flower market, där vi köpte varsin bagel med creme cheese och rökt lax. Det kan ha varit bland det godaste jag ätit nånsin (säger vegetarianen....). Tror jag behövde få i mig nåt nyttigt, med tanke på att det inte blivit så mycket quornprodukter sen vi kom hit. Längtar till jag får äta en sån nästa gång, yum.

Igårkväll när Lina kom hem så langa hon upp världens största/godaste macka i ansiktet på mig. Precis när jag skulle ta en tugga som kom John upp och ba "we're going for a beer. let's go". Så det var bara att lägga i från sig mackan och sätta på sig skorna. Vi gick till en liten trevlig pub i närheten av där vi bor. Satt utomhus och snackade i över 3 timmar, har ingen aning om vad dock... så det kan ju inte ha varit världens intressantaste samtal kanske. Men han är en sån himla skön/trevlig/rolig person. Vi skulle försöka förklara för honom vad ordet 'lagom' betyder (för det finns ju uppenbarligen bara i sverige...) och Lina sa "It's like the perfect amount of cheese on a jacket potato or the perfect amount of beer". Det kan ha varit något av det roligaste jag hört och han fattade absolut ingenting hahahah.

Idag började vi med att ta oss till job centret, för att försöka få NI-nummer. Man fick genomgå en liten intervju på typ 10 min, sen fick man spendera 50 minuter på att vänta på att få tillbaka passet. oh.so.much.fun. Efter det så skildes vi åt, Lina drog till jobbet och jag gick hem för att söka jobb via datorn. Hoppas verkligen på att jag får svar nånstans ifrån snart!! x

whenever, whenever, whenever.

Publicerad 2012-09-15 18:05:00 i Life,

Igår blev det lite spontan utgång i Camden. Vi gick till en pub som jag pratat om ett tag. Den lyckades snabbt bli vår nya favoritpub, direkt när man kom in genom dörrarna så kände man att man trivdes. Grym musik spelade dom också, vi diggade loss till Led Zeppelin, The Raconteurs, Mumford & Sons och TRIBES. Kände direkt igen introt till Whenever när den drog igång. Lina ba "Du ser ut som en ekorre som har sett något intressant" hahaha. Jag och en annan tjej blev en aning exalterade och mer eller mindre skrek ut texten till låten, var lite extra stolt över min jeansjacka i det ögonblicket haha. Det var fint.
Lina tyckte att hon var jättesmart här. Tills jag sa "Du vet väl att det bara är tjejer som kommer in på den här toaletten...." HAHA.

-

Publicerad 2012-09-13 17:43:00 i Life,

Det faktum att jag och Mark lyckas missa varandra varenda gång han är i London, hah. Ska det fortsätta sådär så lär jag väl inte träffa honom (och få min signerade Tribes EP heheh) förän vid jul typ.
Har lagt upp bilden innan, men alltså den är så fin, så den tål att ses igen.
What a beauty. x
 

firar osv.

Publicerad 2012-09-12 22:52:24 i Life,

Ikväll så firar vi att vi ska få nya sängar!! Vilket innebär att vi förhoppningsvis blir av med alla förbannade bedbugs. Betten kliar nåt så fruktansvärt.... Längtar så tills vi verkligen kan börja göra oss bosatta här på riktigt, inreda lite and so on. För just nu så vill man inte ha mycket grejer framme, ifall bedbugsen skulle lägga ägg någonstans. Vore ju inte så värst kul.

yay.

Publicerad 2012-09-11 20:09:00 i Life,

Idag började vi dagen tidigt, 07.00 ringde klockan och vi begav oss mot Café 338 för att äta frukost. Åt en svingod Panini med tomat, ost och pesto, mmm... Lina var däremot inte lika nöjd med sin mer "typiskt brittska" frukost som bestod av potatispannkakor, vegetarisk korv, toast och stekt ägg.

Sedan bar det vidare mot Covent Garden ännu än gång för att dela ut lite mer CVn. I en butik där jag var, så var ägaren väldigt otrevlig, pga mitt utseende (piercing och tatueringar). Så om jag mot förmodan skulle få ett samtal därifrån så kommer jag inte att åka dit. Klarar man inte av hur jag ser ut, så behöver man kanske inte påpeka det, särskilt inte när det är kunder i butiken.

När jag kom hem i eftermiddags så fick jag ett samtal från en butik i Camden, som vill att jag ska komma dit på fredag, weho!! Ser framemot det :)

TOY

Publicerad 2012-09-10 22:12:00 i Life,

Har idag vandrat runt på mysiga ställen hela dagen och lämnat in ett antal cvn. Känns bra! När jag var vid Carnaby Street så kom en kille fram och tog min hand och sa "I just gotta say that I LOVE your look! You've got a lot of style going on there." Så himla snäll människa, blev jätteglad! 5 minuter senare så blev jag bjuden på kaka av en annan person. Alla är så galet trevliga!

Vid 17.30-tiden begav jag mig mot Rough Trade för att hämta armband till kvällens spelning med TOY. Ett helgrymt ganska nytt band från London. Som med många andra band jag sett dom här veckorna, så tror jag att dom kommer bli stora!

afterparty.

Publicerad 2012-09-10 00:28:00 i Life,

Okej, så igår var jag på afterparty för något som heter 'Africa Express', som består att ett gäng musiker som turnerar runt med tåg. Den här efterfesten var så sjuk. Jag kan nu lägga till flera personer på listan över kända (älskade av mig) personer som jag sett sen jag kom hit.

- CARL fucking BARÂT
- Sergio Pizzorno (Kasabian)
- Jack Steadman (Bombay Bicycle Club)
- 2 av killarna från Temper Trap (förlåt, vet inte vad dom heter...)

Förstår ni hur sjuk gårdagen var?!
Jag rörde Carl Barât..... Mannen som tillsammans med Pete skapat ett av de bästa banden någonsin. Det är så himla stort för mig, haha. Det roliga var att jag var påväg att krocka med Carl i en trappa och insåg inte ens att det var han..... Sergio såg vi vid toaletterna ett antal gånger, han var påväg in på tjejtoan, men insåg ganska snabbt att det var fel hahah. Oh well, man hade ju inte driekt klagat. Herregud.


(ja, jag gillar tribes, okej) x

California Daze.

Publicerad 2012-09-07 17:40:29 i Life,

I förmiddags gav jag mig iväg till Westfield och lämnade ut några CVn. Alltså herregud vad stort det är där! Tycker man att Nordstan är stort, så är det här 4 gånger större och med flera våningar. Gick runt där inne i över 3 timmar och då hade jag ändå inte sett allt. Det är verkligen så stort så att man tappar bort sig... lyckades gå förbi samma butik 3 gånger innan jag insåg att jag redan gått där...

Gick även in en sväng på H&M, där jag lyckades hitta den här outiften för totalt £13. Är så himla nöjd :))

Dog Is Dead.

Publicerad 2012-09-07 00:12:00 i Gigs,

Såg nyss Dog Is Dead spela i en klädbutik på Oxford Street. Så galet grymt! Vi hamnade längst fram, tack vare att dom som stod framför oss från början ville byta plats med oss. Så himla snällt. Har lyssnat på dem ett braaa tag och var kul att äntligen få se dem, särskilt på ett sånt udda ställe. Trummisen och sångaren är så jääävla snygga! Herregud. Tog bild med sångaren efteråt och han såg min jacka och sa "are you a Tribes fan? Oh cool, they're great." Hah. Mitt liv = :)

 
Glömde jag nämna att man fick gratis drinkar och öl? Behöver jag ens säga att jag var glad?
HAHA, så jävla skabbig bild. Men vafan, sånt man får bjuda på! x

-

Publicerad 2012-09-05 20:50:00 i Life,

Idag har varit en såndär dag som man bara inte orkar med. Så jag tänker bara skriva om det som varit najs som hänt idag! Köpte mig ett par nya solbrillor, välbehövligt! Killen jag köpte dom av frågade om jag ville bli hans vän och om vi kunde äta äpplen tillsammans... Jag ba "öh, alltså. kan vara din vän en stund, fast måste gå snart". Han var tydligen "20"år, tror inte riktigt på det dock. Men jaja, prata en stund med folk, för att göra deras dag lite roligare är väl inte fel. Min solglasögon är snygga iallafall!
(bilden är ju så himla fiiiiin........)
 



När jag kom tillbaka till vårt place så kom jag på att jag glömt att köpa NME, där man hittar mina babes. Så tog en snabb sväng till sainsbury's, helt klart värt det :))

Fina pojkar, glad Michelle (som ser extremt sliten ut.)
 
 

Notting Hill/Primrose Hill.

Publicerad 2012-09-05 00:00:00 i Life,

På förmiddagen igår gav jag mig iväg till Notting Hill. så himla mysigt ställe. Jag gick runt där i över två timmar och hade inte en tanke på att tiden bara flög iväg. Man kan helt ärligt bara gå där och titta på de fina husen och alla små mysiga butiker. När jag gått en bra bit på Portobello Road så fick jag syn på den här fina reklamen för The Vaccines nya skiva, som faktiskt släpptes igår.



När jag kom tillbaka till vårt place gav vi oss ut på en liten eftermiddagsutflykt i det fina vädret. Vi tänkte att eftersom det var molnfritt ute så skulle det passa bra att ta sig till stället med bäst utsikt över London, så ja, vi åkte till Primrose Hill. Det var absolut fin utsikt, om man gillar att titta på höghus... Nää, men det var faktiskt fint! Kom fram till att man nog hade uppskattat det mer om man varit där ett gäng och haft med sig något gott att äta/dricka. Det ska jag minsann hinna med någon gång. x
 

Columbia Road Flower Market.

Publicerad 2012-09-04 20:31:00 i Allmänt,

I söndags tog vi oss en sväng till ovannämnda ställe. Så. himla. mysigt! Det är, som man nästa förstår på namnet, en marknad med massvis av blommor. Finns såklart andra saker att kolla på med, gatan där marknaden äger rum är fylld med små mysiga butiker med second hand saker. Om ni någon gång befinner er i London på en söndag, så rekommenderar jag er att åka dit!


ajghdjhgkdjh

Publicerad 2012-09-04 18:53:04 i Allmänt,

DET FAKTUM ATT MINA BABES SKA SPELA PÅ EN SJUKT LITEN SCEN PÅ TYP EN PUB I MITTEN AV NOVEMBER. JAG KOMMER AVLIDA PÅ RIKTIGT. SER FRAMEMOT DET DÄR SÅ HIMLA MYCKET.

:)

Publicerad 2012-09-01 14:36:04 i Allmänt,

Det här med att folk från olika band håller på och twittrar med mig, det gör mig glad. Det var allt.

holy cat.

Publicerad 2012-09-01 00:23:00 i Allmänt,

Idag var vi ute på en liten eftermiddagspromenad i Mile End, väldigt fint där faktiskt! Finns en jättetrevligt park alldeles intill kanalen, sen är det även fin utsikt över en del av London. I kanalen låg det jättemysiga små husbåtar, jämte en av båtarna satt en kille ensam och spelade på sin ukulele, på en annan båt satt två personer med lite hippiestil och spelade kort. Så himla mysigt!

Om

Min profilbild

19årig tjej som försöker skaffa sig något slags liv i east London. Lever för musiken. Så det är pretty much vad bloggen handlar om, livet och musik x

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela