ROCK TO THE RHYTHM AND BOP TO THE BEAT OF THE RADIO.

swim deep.

Publicerad 2012-08-31 10:48:26 i Allmänt,

Igår kväll tog jag mig till en pub som ligger 20 minuter från där vi bor, för att se SWIM DEEP. Alla dessa gratisspelningar kommer ta död på mig (fast på ett bra sätt då). Dom var hursomhelst helgrymma, "förbanden" var jävligt bra dom med, JAWS och Wolf Alice hette dom. Check them out folks! Upptäckte när jag kom hem att det är JAWS som ska spela med PEACE under deras barflygig i september, awesomeee.

Jag var på den där puben själv igår, för Lina har tappat bort sitt leg (.......). Träffade några trevliga människor som bjöd på drinkar och snackade musik. Killen jag snackade hade sett SWIM DEEP spela på en liten pub för några månader sen, då var det bara 15 pers i publiken. Nu var det verkligen knööökat, gick knappt att röra sig där inne. Fred Macpherson från Spector var där och såg dem, när han kom in genom dörren så drog dj:n på Chevy Thunder på högsta volym, hahaha, Sen under kvällen fortsatte han att spela massa Spector låtar. Så kul.

Noel Fielding.

Publicerad 2012-08-30 16:13:00 i Allmänt,

Så, idag tog jag mig en tur till Camden. När jag vandrade runt där i min ensamhet och kollar till vänster om mig, så ser jag ingen mindre än Noel Fielding. Oh my fuck, jag såg Noel Fielding, herregud. Han hade sina silvriga jättefab skor med klack på sig och en bandana, Så cool.

Har sett så sjukt många personer som jag mer eller mindre avgudar sen vi kom hit. Först Miguel, sen Callum, Peace, Spector och nu Noel. Jag älskar den här staden så himla mycket. Såna där små spontana grejer får verkligen upp humöret, keep 'em coming.

Noel Fielding
Noel ^

keeeep the past in the past.

Publicerad 2012-08-29 23:33:05 i Allmänt,

Rubriken stämmer faktiskt, bortsett från när det gäller roliga saker som man vill minnas. Som det faktum att jag såg Spector spela på Trafalgar Square idag, det var grymt. Inte riktigt lika bra som på Hultan dock, men liksom woaah. Fred babblade på om pizza, bakad potatis och skivor som inte ska läggas i handsfacket i bilen, pga stöldrisk (ja, han snackade om 'enjoy it while it lasts'). Det var fint.

Chevy Thunder, Chevy Chevy Thundeeer.

Publicerad 2012-08-29 11:25:00 i Allmänt,

Ikväll spelar Spector ett gratisgig här i London, för att fira invigningen av Paralympics. Är såååå glad, dom var riktigt grymma på Hultan! Ska bli kul att se dem igen, gratis dessutom liksom, hade inte haft råd om det kostat pengar.

Tänker förövrigt lägga upp den här fina bilden som Mark skickade till mig:
Han är allt snäll han. 
xx

don't let the bed bugs bite.

Publicerad 2012-08-27 23:06:08 i Life,

Sitter i sängen, lyssnar på Peace, dricker cider, tänker på vad som hände innan, ser ut som ett psycho och är samtidigt rädd för bed bugs. Bra kombo där.

Great news.

Publicerad 2012-08-27 19:14:59 i Allmänt,

Så idag var jag på nannyintervju, det gick väl bra tror jag! När jag kom hem så fick jag världens mest trevliga meddelande på facebook. Satt och grät av lycka, Lina grät nästan hon med bara för att hon såg hur glad jag blev. Kan inte förklara med ord hur tacksam jag är för att den här personen gjorde detta åt mig! :')
Kommer nog inte gå in mer på vad det är som har skett här på bloggen...

Nu är vi iallafall inflyttade i vårat rum, trivs gör vi också. Vi gick faktiskt och köpte oss något gott att dricka innan och tänkte fira vår inflyttning lite ikväll.

Nu ska jag än en gång försöka smälta nyheten som fick mig att gråta. Tror dock inte att det riktigt kommer gå in i mitt huvud. xx


IKEA

Publicerad 2012-08-26 21:09:30 i Life,

Så, igår var vi alltså i Camden på kvällen. Går på riktigt inte förklara hur snygga människor det finns där, herregud. Kommer definitivt spendera ett antal helger av mitt liv där. Eller ja, säkert inte bara helger, det är ju liksom mitt favoritställe!

Imorse åkte vi iväg till Wembley för att handla lite på Ikea. Vi spräckte budgeten med 2 pund, så det var ju inte så farligt! Kändes lite som att vara i Sverige när allting stod på svenska.

PEACE

Publicerad 2012-08-25 17:21:14 i Allmänt,


Igår (idag?) såg jag PEACE spela på en rökig underground klubb. Det var så sjukt jävla bra!! Tror verkligen att dom kommer bli stora, så känns kul att ha sett dom på en liten klubb! Dj:n som spelade före var inte mycket att ha dock, men är så glad att jag åkte dit!

Lina är iväg på nån slags arbetsintervju och för att fördriva tiden tog jag mig en tur till Pentonville Prison, ja, sånt kan man göra. Hon kommer förhoppningsvis tillbaka om nån timme, då blir det att göra iordning sig och sen till Camden, yeahyeah.

xx

wooh.

Publicerad 2012-08-24 11:46:40 i Life,

Vi har nu boende i ett hus, vid en jättetrevlig park. Och jag ska på Nannyintervju på måndag, så håll tummarna för mig :)

sånt jag gillar.

Publicerad 2012-08-23 11:32:32 i Life,

Detta var vad jag gjorde igårkväll. Jag sprang ut till King's Cross och köpte nya numret av NME, med The Vaccines som cover och posters på Kings Of Leon, Nirvana, The Libertines och Julian Casablancas inuti, heeeeaven.

Här trivs vi bra.

Publicerad 2012-08-22 20:37:13 i Life,

Känns som att vi har varit här i flera veckor, inte bara i två dagar. Men man känner sig som hemma här. Så skönt att slippa alla ytliga folk från Borås, inget illa menat (om nån boråsare nu läser detta..)

Igår hade vi båda två ett litet breakdown på kvällen, för att ingenting gick som det skulle, men det löste sig ganska fort som tur var. Efter att ha gått konstant i 9 timmar var det kanske inte så konstigt att man lätt blev frustrerad när saker inte fungerade.

Idag har vi faktiskt varit och kollat på ett rum i ett jättemysigt hus i Bethnal Green. När vi gick därifrån kände vi "detta kan vara våra framtida hem". Vi blev båda lite kära i både huset och omgivningen. Det var kanske inte direkt det området vi hade tänkt att bo i egentligen men.. det är ju inte alls långt ifrån Shoreditch som var ett av områden vi pratat om. Allra helst skulle jag ju vilja bo i Camden, men det finns ju möjlighet till att göra det längre fram, har ju planer på att stanna här ett tag.

xx

Imorgon bär det av!

Publicerad 2012-08-19 18:40:01 i Life,

Nu är allting färdigpackat, det krävdes 3 personer för att få igen min resväska. Så jag kommer antagligen få betala en härlig övervikt.. Men, det är antingen det eller lämna massa kläder hemma. Jag är en aning beroende av att kunna ha olika outfits på mig, så det var inte direkt något svårt val.

Herregud, är så himla spänd på att åka nu. det blir till att gå och lägga sig tidigt ikväll! Tror verkligen att vi kommer ha det hur bra som helst, men samtidigt känner jag lite: det får gå som det går. man lever ju bara en gång och detta är något jag vet säkert att jag kommer ångra senare i livet ifall jag inte testar på det nu.

xx

2 dagar.

Publicerad 2012-08-18 22:40:23 i Life,

Väskorna är packade, laptop är inköpt, på måndag bär det av till England för att prova på livet i London! Längtar som fasen, känner mig mer hemma där än vad jag gör här. Ska minsann försöka bli bättre på att uppdatera bloggen medans jag är där, kan dock inte lova något... Är förövrigt grymt avis på alla som ska till Reading/Leeds nästa vecka.. well well, har ju en konsert inbokad i framtiden iallafall, can't fucking wait! x

Lördagens Outfit.

Publicerad 2012-08-06 15:23:11 i Allmänt,

Det här hade jag alltså på mej i Lördags, tillsammans med ett par svarta velvet-leggins och mina silvriga dr.martens.

Kändes en aning som att jag skulle på semester till Hawaii, men jag gillade det ändå.

Om

Min profilbild

19årig tjej som försöker skaffa sig något slags liv i east London. Lever för musiken. Så det är pretty much vad bloggen handlar om, livet och musik x

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela