ROCK TO THE RHYTHM AND BOP TO THE BEAT OF THE RADIO.

Mumford & Sons.

Publicerad 2012-06-29 15:56:22 i Gigs,

Igår åkte vi bil i 12 timmar, för att se Mumford & Sons spela i lite över en timme. Men det var så värt det! Kändes så himla bra att äntligen få se dem live! När dom spelade Dust Bowl Dance och White Blank Page var det nästan så att jag blev lite vattnig i ögonen. Det är mina absoluta favoritlåtar med dem :')

Hultsfredsfestivalen 2012.

Publicerad 2012-06-19 17:49:16 i Bäst,

Okej, så förra veckan åkte jag till Hultsfred. Jag var overexcited över att Tribes skulle spela, dagen dom spelade visade sej fan bli den bästa i mitt liv! Dom hade den första spelningen under fredagen och när festivalområdet öppnade så sprang vi tills vi inte orkade mer, sen sprang vi lite till. Vi var dom första som var framme vid ingången till scenen där dom skulle spela och den snälla funkisen lovade att öppna från vårat håll först.

När vi stått där ett litet tag så ser Christina Johnny stå och hoppa bakom backstagestaketet. Jag freakade ur lite.... Fem minuter innan dom skulle börja spela så öppnades det in till stället där scenen var. Åh herregud vad vi sprang! Jag och Christina hamnade så att vi hade Johnny mitt framför oss, lyckan!

London Calling drog igång i högtalarna och när låten var slut så gick dom på scenen. Alltså känslan när man ser sitt favoritband komma ut på scenen, den går verkligen inte att beskriva. Det är typ som att man hjärtat kommer hoppa ur kroppen och man vill bara gråta av lycka. Efter att de hade spelat två låtar så sa Johnny: "There's these two Swedish girls with a fansite on tumblr... Don't know if they are here today.." Jag började hoppa upp och ner som en idiot och han ba "Oh, is it you? Well this one's for you!". Så spelade dom SAPPHO. Alltså fatta att få en låt tillägnad sej från sitt favoritband. Jag var helt tårögd, pågränsen till att börja grina (men man ville ju va cool liksom.....). Johnny kollade på mej och började skratta, herregud kommer aldrig glömma det leendet!

Efter spelningen så fick jag och Christina varsin setlist, sen gick vi ut och chillade lite. Då såg vi Miguel, ett litet tag senare träffade vi Jim och sen både Johnny och Miguel igen. Dom var så grymt trevliga och berömde oss jättemycket för våran tumblr och arbetet vi lägger ner på den. Sen hade vi lite kramkalas! Under Kasabian sprang vi på Dan också!

Några timmar senare var det dags för Sverige-England matchen och vilka hamnade vi bakom? Jo, hela Tribes.. Efter att andra halvlek börjat så knackade Miguel på Christinas axel och tyckte att vi kunde dricka upp hans vodka/öl.. Why not liksom?! Sen hade vi en liten mysig grouphug med honom och livet var bara på topp. När matchen var slut så kramade dom oss hejdå, tackade än en gång för arbetet vi lägger ner och sa "see you soon!". My gosh, I love them!


Always where I need to be.

Publicerad 2012-06-06 13:17:44 i Life,

Om en ynka vecka befinner jag mej på tåget till Hultsfred, festivalen man har velat åka till sen man var 12! Där kommer jag få se älskade Tribes, The Kooks, Mumford & Sons, Spector, S.C.U.M och mååånga fler! Kommer bli helt jävla galet.

Och om två veckor åker jag till London med Lina, för att se Jack White och spendera midsommar i världens bästa stad. Crrrazy!

Miike Snow.

Publicerad 2012-06-05 20:17:42 i Musik,

Längtar verkligen till Way Out West,
då jag äntligen får se/höra Miike Snow igen!
Ett plus är ju att Christina kommer hit också :))

Platåskor.

Publicerad 2012-06-05 14:44:42 i Allmänt,

Min nya skokärlek: PLATÅSKOR!
Vill verkligen ha ett par till.. Creepers eller nåt i den här stilen:
Skor - Roobin's: Orebro-b | Yttersidan av skon
När jag åker till London (om två veckor!!!) ska jag shoppa loss som aldrig förr!

Ett kalllt Siesta 2012.

Publicerad 2012-06-05 14:41:50 i Bäst,

Jag och Idah har varit på Siestafestivalen. I år kan den bara beskrivas med ett ord: SVINKALL. Det var säkert minusgrader på nätterna, fruktansvärt. Förra året var det liksom 25 grader 24/7.. Vi jobbade som funktionärer, Idah var stage crew och jag security jour. Mitt jobb var så jävla soft, skulle kolla så att alla barn under 13 år hade hörelkåpor på sej i närheten av scenerna.

Höjdpunkten med Skånevistelesen var när Urban Cone spelade. Heeerregud vad bra dom är live, som jag sagt förut.. Åkte hem lite gladare med en setlist och en fin bild :))

Om

Min profilbild

19årig tjej som försöker skaffa sig något slags liv i east London. Lever för musiken. Så det är pretty much vad bloggen handlar om, livet och musik x

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela