ROCK TO THE RHYTHM AND BOP TO THE BEAT OF THE RADIO.

Markus Krunegård, Borås.

Publicerad 2012-07-06 15:55:17 i Gigs,

Igår såg vi (jag och Idah) Markus Krunegård spela, på stora torget i Borås. Vi var på plats framför scenen ca 4 timmar innan han skulle börja spelade. Det var typ 10 pers där, så vi fick en bra plats nästan precis framför Markus. Jag kände på mej att han skulle börja med 'Minusgrader rensar luften', och det gjorde han! = GLAD! Det var definitivt en av de bästa Markusspelningarna jag varit på! Kändes dock som att publiken var en aning tråkig..

London, baby!

Publicerad 2012-07-03 19:26:21 i Life,

ARE YOU FROM LIVERPOOOOL?! (öhh internskämt...)

Jag och Lina var ju i London för nån vecka sen och såg Jack White. Herregud, det var helt klart den roligaste gången jag varit där. Vi hade så himla kul, sprang runt på barer i Camden under fredagsnatten och bara levde livet.

På torsdagen så var vi först på plats, utanför Brixton Academy. Känns så jävla typiskt svenskar att köa... Jack White var verkligen grymt bra live, även om jag inte är särskilt insatt i hans musik.. Lina däremot, hon var så lycklig så hon grät :) Typ hela fredagen spenderades i Camden, vi började dagen med en shoppingrunda, sen åkte vi till vårat hostel och chillade en stund innan det var dags att åka tillbaka till Camden för lite party. Under kvällen i Camden så såg vi ett grymt bra band på Camden Barfly, Catfish & the Bottlemen, har verkligen lyssnat sjukt mycket på dem sen vi kom hem!

Lördagen så gjorde vi inte så mycket, jag var sjukt bakis.. När jag börjat må lite bättre så tog vi en runda på Brick Lane. Rough Trade lär ju vara coolaste skivstället ever. Efter Brick Lane så tog vi en buss till flygplatsen, där vi spenderade 12 timmar (med att äta.....) innan vårat flyg hem gick :'((

Okej, här kommer lite bilder hehe:
See you soon again, London!

Om

Min profilbild

19årig tjej som försöker skaffa sig något slags liv i east London. Lever för musiken. Så det är pretty much vad bloggen handlar om, livet och musik x

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela