ROCK TO THE RHYTHM AND BOP TO THE BEAT OF THE RADIO.

fuck you, you fucking fuck.

Publicerad 2012-03-29 13:54:45 i Allmänt,

OKEJ. Dödade nyss två spindlar som var alldeles för nära mej. (stod 3 meter ifrån dom och kastade en bok...) Blev jävligt skakis som vanligt när jag ser en spindel, så tänkte "äh tar en dusch, för att lugna ner mej". Sätter igång duschen, kliver in, sjunger Rolling In The Deep som vanligt (HAHA). Halvvägs igenom låten tittar jag upp i taket och ser DEN HÄÄÄÄÄR STORA SPINDELN. Försöker ignorera den och andas i några sekunder. Tittar upp igen, och självklart är den inte där... Vilket resulterar i att jag skriker, får tårar i ögonen, slänger schampoflaskan på golvet och springer ur badrummet, utan att stänga av duschen. Självklart halkade jag och höll på att ramla ner för trappan, jajjemen!

Jag darrar och ryser fortfarande. JAG FUCKING HATAR SPINDLAR, GÅ OCH DÖ!!!!

dip dye.

Publicerad 2012-03-22 15:35:42 i Life,

På måndag ska jag till frissan och fräscha till håret lite. Ska göra en blond dip dye! Fast kommer antagligen att färga det turkost eller eller rosa-aktigt, efter nån dag. Har velat ha dip dye så himla länge nu, så ska bli kul att äntligen få det gjort. Det är faktiskt första gången jag ska klippa mej sen i Maj förra året, när jag klippte håret pojk-kort.

Tumblr_lywemjdsco1rokuyro1_500_large
Fina Peaches, när hon hade dip dye.

looking for alaska.

Publicerad 2012-03-22 11:38:48 i Allmänt,

Igår fick jag hem 3 underbara böcker i brevlådan. The Notebook, Just Kids och Looking for Alaska. Efter att han läst de första 5 sidorna i Looking For Alaska så var jag helt fast. Läste pretty much halva natten. Har ni inte läst den, så gör det nu!!

love will tear us apart, again.

Publicerad 2012-03-18 11:58:46 i Bäst,

Igår kollade jag på en av världens bästa filmer, Control. Spelar ingen roll hur många gånger jag har sett den och att jag snart kan den utantill, den är alltid lika bra! Älskar förövrigt att den är i svart/vitt. Till alla som inte har sett den säger jag bara: SE DEN! nu!

-

Publicerad 2012-03-17 20:23:48 i Allmänt,

Skulle någon bara kunna skriva i en kommentar om det går att se min header och typ hur den ser ut? Vet inte om min dator cpar eller om det är något annat som är konstigt.. Såg att jag inte hade någon header alls för några minuter sen..

breaking dawn.

Publicerad 2012-03-17 20:17:23 i Bäst,

Sooo, idag har jag varit i Ullared.. Det var inte mycket att hurra för. Det enda roliga som hände under tiden där var att när jag gick runt själv en stund, så gick en kille förbi mej jääättediskret... 2 gånger och ba "HOW YOU DOIN' ;)". Jag dog lite av skratt den andra gången det hände, HAHA.

Typ det enda jag köpte var Lana Del Reys skiva och Breaking Dawn, som jag självklart satte in i Dvdn såfort jag kom hem, hade ju inte sett den innan!!

Jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva om filmen.. Innan jag tryckte på play så kände jag mej så otroligt nervös. Visste ju nästan exakt vad jag hade att vänta mej, med tanke på att jag läst böckerna flera gånger, men det är ju inte riktigt samma sak ändå. När dom gifte sej så kunde jag inte sluta le, så jävla fint bröllop. Jag slutar verkligen aldrig att förvånas över hur bra dom filmerna är! Men nu efter att ha sett Breaking Dawn Part 1. så känns det så jävla jobbigt att det är över ett halvår kvar tills man får se slutet.. (Stör mej förövrigt en aning på att dom ska se The Hunger Games på bio, kommer få se trailern till Breaking Dawn part 2.)

haha yeah!

Publicerad 2012-03-15 14:37:49 i Allmänt,

Hittade den här bilden och var bara tvungen att lägga upp den, hahaha. Ser ut som en riktig bitch med botoxläppar ((:

the hunger games.

Publicerad 2012-03-15 11:46:51 i Allmänt,

Jag förstår inte alla denna hype om filmerna/böckerna The Hunger Games.. Vad är det för nåt, vad handlar det om? Hypen är typ värren än när twilightfilmerna började gå på bio.. Jag fattar typ ingenting om man kollar på trailern, ska dom tävla om att överleva typ? Hela upplägget känns typ som en blandning mellan Harry Potter, Sagan om ringen och Twilight.. Någon som läst böckerna och faktiskt rekommenderar mej att läsa dom?

birthday boys.

Publicerad 2012-03-14 11:51:09 i Bäst,

Just det! I måndags fyllde både min bror, Peter Doherty och Leif GW år (hahah Christinas babe). Det firades med god mat, marängsviss och Babyshambles lyssnande! Helt okej sådär liksom!

Det är förvrigt bara 17 dagar kvar tills jag ska se Pete, heheh. Hade inte hans spelning på Brixton Jamm varit utsåld... så hade jag garanterat befunnit mej där också! Men tacka vet jag trägårn i Gbg <3

untitled.

Publicerad 2012-03-14 11:44:44 i Allmänt,

Är så himla sugen på att göra nästa tatuering nu!!
Vill ha något som täcker typ hela ovansidan av underarmen.
Typ som det här, så sjukt snyggt!

disorder.

Publicerad 2012-03-11 15:37:27 i Allmänt,

Idag är jag så sjukt jävla trött! Tror jag sov typ 3 timmar inatt..
Visst ser jag extremt pigg ut?!

Såhär ser bordet i vardagsrummet ut just nu, vi satte in typ 10 filmer i dvdn under kvällen, men jag tror bara vi såg 2 hela filmer (för alla andra var så kassa).. Bra där!

one blood. one heart. one soul.

Publicerad 2012-03-08 21:34:04 i Allmänt,

Hahahaha hittade precis den här bilden i en mapp på datorn:
Mitt hår var fint (not) och jag ser typ helt förstörd ut.. Kan väl inte säga mycket annat än att Mando var mitt liv vid den tidpunkten. Känner lite såhär: Take me back!

it's like I told you honey.

Publicerad 2012-03-08 21:26:15 i Bäst,

Don't make me sad,
don't make me cry.
Sometimes love is not enough
and the road gets tough.
I don't know why..
Keep making me laugh,
let's go get high.
The road is long, we carry on.
Try to have fun in the meantime.

the lion's roar.

Publicerad 2012-03-08 12:07:27 i Allmänt,

Igår träffade jag Elin en stund, vi var och kollade lite i Knalleland. Gick bland annat till Myrorna, där jag hittade den här snygga saken för 45;-
Okej, kan vara världens sämsta bild... Men ändå!
Btw så är det tröjjan jag menar att jag köpte...

New York City cops.

Publicerad 2012-03-05 20:00:59 i Allmänt,

Min dröm just nu är att åka till NYC, vore ju hur coolt som helst!! Har velat åka i massa år, men det är ju så jäkla dyrt! Se en konsert i Madison Square Garden vore ju ett plus också..

you and I, we were born to die.

Publicerad 2012-03-05 19:55:37 i Musik,

Har faktiskt varit väldigt anti Lana Del Rey och inte alls förstått hypen över henne, då jag tycker att dom flesta av hennes låtar är väldigt sega. Men efter att ha läst texten till 'Born To Die', så gav jag låten en ny chans. Nu har den gått på repeat säkert 10 gånger. Gillar verkligen videon också (han killen är ju dösnygg).

in the corner of an english field.

Publicerad 2012-03-05 13:46:37 i Bäst,

THIS:
Början får mej att bli lite :'( 'Took a walk yesterday, to the places we were playing. Then Charlie past away and it hasn't been the same.' Tror inte att det är så många som vet vem Charlie är men..

in the arms of the ocean.

Publicerad 2012-03-01 14:52:40 i Bäst,

Har varit modell för en gammal klasskamrat idag. Dagen började tidigt (för mej som annars sover jävligt länge..) var på Almås vid 8, då fixades makeup och hår. Vid halv 10 kom hon som skulle fota och vi drog oss ut i skogen.. Eller typ till nåt ställe med övergivna hus, kommer inte ens ihåg vad det hette. Kallt var det iallafall, rekommenderar ingen att gå ut i detta vädret i bara klänning. Stilen jag skulle ha skulle vara lite Lolita, det är typ så långt ifrån min klädstil man kan komma. Men det var kul att se lite annorlunda ut!
Såhär var sminkningen iaf:


Var även och hämtade ut min Peter Doherty-biljett innan, LYCKA!!

Om

Min profilbild

19årig tjej som försöker skaffa sig något slags liv i east London. Lever för musiken. Så det är pretty much vad bloggen handlar om, livet och musik x

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela